/«Mitt Oslo»: – Ikke fortell noen om denne ukjente perlen

«Mitt Oslo»: – Ikke fortell noen om denne ukjente perlen

Onsdag debuterer en av Norges fremste jazzartister som Ibsen-tolker. Her og nå røper innflytter Hilde Louise Asbjørnsen hvor du finner et av Oslos eldste, mest eksklusive parkanlegg.

Publisert:
09.jun.2019 15:00

Oppdatert:
09.jun.2019 12:38

«Bakgrunnen min er litt kontrastfylt. Selv om dialekten er fra Sykkylven, er jeg halvt Oslo-jente. Mamma vokste opp ved Ola Narr, nedenfor Carl Berners plass. Fra feriene hos mormor husker jeg lukten av rumlende trikker, varm asfalt, kloret på Tøyenbadet.

Fortsatt synes jeg at Oslo lukter kjempegodt. Kanskje har alle duftnyansene i dag med bilene å gjøre: I sentrum er det blitt mye mindre trafikk. Syrinblomstringen, for eksempel, er rene presangen. På nært hold kan jeg begynne å grine, i ren lykke.

Leave a reply